تداوم رابطه
۶٫۱۹۰
۱۹۹
.۰۰۰
.۳۳۵۰۰
.۲۲۸۳
.۴۴۱۷
جدول ۴-۷- آزمون تی تک نمونهای
در ادامه با توجه به جدول(۴-۷) ، به تحلیل فرضیههای تحقیق میپردازیم :
۴-۲-۶-۱- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۱
فرضیه اول تحقیق : رضایت از محصول بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد. به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۵۵) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴-۲-۶-۲- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۲
فرضیه دوم تحقیق : رضایت از نیروی فروش بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۳۴) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۲-۶-۳- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۳
فرضیه سوم تحقیق : رضایت از اطلاعات مربوط به محصول بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد. به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۳۷) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۲-۶-۴- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۴
فرضیه چهارم تحقیق : رضایت از اخذ سفارش بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۴۱) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۲-۶-۵- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۵
فرضیه پنجم تحقیق : رضایت از خدمات فنی بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۳۴) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۲-۶-۶- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۶
فرضیه ششم تحقیق : رضایت از تعامل با کارکنان بخش داخلی بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۵۰) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۲-۶-۷- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۷
فرضیه هفتم تحقیق : رضایت از رسیدگی به شکایات بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۲۷) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۲-۶-۸- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۸
فرضیه هشتم تحقیق : رضایت از قیمت بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۴۰) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۲-۶-۹- تحلیل توصیفی فرضیه شماره ۹
فرضیه نهم تحقیق : تداوم رابطه بر رضایت مشتریان صنعتی اثر معنادار دارد. به دلیل این که سؤالات پرسشنامه فرضیه فوقالذکر، دارای پنج گزینه برای انتخاب بوده است، میانگین فرضی برای این فرضیه در این مرحله عدد “سه” قرار گرفته است . با توجه به تحلیل توصیفی داده با در جدول (۴-۶) که میانگین امتیاز مجموع پاسخهای پاسخدهندگان به سؤالات مربوط به این فرضیه بالاتر از۳ (میانگین = ۳٫۳۳) به دست آمده، از این رو میتوان ادعا کرد این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار گرفته است.
۴-۳- تجزیه و تحلیل استنباطی تحقیق
پس از تجزیه تحلیل توصیفی داده با، به تحلیل استنباطی داده با میپردازیم. در تجزیه تحلیل استنباطی، فرضیههای تحقیق مورد ارزیابی و آزمون قرار میگیرند.
۴-۳-۱- تحلیل عاملی تأییدی (ارزیابی بخش اندازهگیری مدل [۹۸]) بر اساس مدل معادلات ساختاری[۹۹]
در تجزیه تحلیل استنباطی، پیش از آزمون فرضیه با میبایست با بهره گرفتن از آزمون تحلیل عاملی تابیدی روایی سازه را مورد آزمون قرار دهیم. آزمون برازندگی در تحلیل تابیدی و مسیر، شاخص RMSEA، یا جذر برآورد واریانس خطای تقریب کمتر از هشت درصد شاخص کمتر از سه و (GFH,CFL,IFI,NNFI) بالاتر از ۹۰ درصد میباشد. مقدار (T-Value) ضرایب معنیداری هر متغیر نیز بزرگتر از ۱٫۹۶ و کوچکتر از ۱٫۹۶- باشد، مدل از برازش خوبی برخوردار است یا به عبارتی تقریبی معقولی از جامعه برخوردار میباشد.
از آنجا که در این بخش، خروجی نرمافزار بدون تغییر آورده شده است، قبل از مشاهده خروجی نرمافزار، جهت شناسایی علائم اختصاری متغیرهای مکنون و مشاهدهای، جدول زیر ارائهشده است.
شاخص
سؤال
علامت اختصاری
رضایت از محصول
۱ تا ۴