به پلیس اطلاع خواهم داد
۱۳
۲۱٫۷
با همسایگان مشورت خواهم کرد
۳۴
۵۶٫۷
سعی میکنم شخصا تذکر دهم
۱۲
۲۰٫۰
مجموع
۶۰
۱۰۰٫۰
نمودار شماره (۴-۱۴) برای سؤال چنانچه در مجتمع رفتار نابهنجاری مشاهده کنید چگونه برخورد خواهید نمود؟
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴-۴ تحلیل سوالات تشریحی پرسشنامه ساکنین در مجتمع های مسکونی
به نظر شما زندگی در مجتمع های مسکونی تا چه میزان احساس تعلق و دلبستگی را به وجود می آورد و چه عواملی شما را به این مکان وابسته کرده است؟
بر اساس تحلیل های انجام شده ۷۲ درصد از ساکنین این مجتمع هیچ احساس تعلقی نسبت به مجتمع زندگی خود ندارند و به گفته آنها زندگی در این مجتمع هیچ احساس همدلی و همدردی را در بین ساکنین به وجود نمی آورد، ۲۸ درصد از ساکنین تا حدودی به مجتمع محل زندگی خود احساس تعلق دارند و وجود وابستگی و حس تعلق را به این مکان وابسته به عواملی همچون: رفتار همسایگان، رعایت اصول همسایه داری، رعایت اصول فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی در داخل مجتمع، حس مسئولیت پذیری و مراعات یکدیگردر محیط مجتمع و غیره… می دانند.
نمودار شماره ۴-۱۵: بررسی میزان حس تعلق ساکنین در مجتمع مسکونی
ذهنیت شما قبل از سکونت با بعد از اقامت در این مجتمع چقدر تغییر کرده است؟
در بین ساکنین و بر اساس تحلیل های انجام شده ۵۸ درصد از ساکنین ذهنیت آنها نسبت به قبل از سکونت تغییر کرده است، ۳۰ درصد از ساکنین ذهنیت آنها هیچ تغییر نکرده است و در ۱۲ درصد از ساکنین تغییر ذهنیت آنها نسبت به قبل از سکونت متعادل بوده است.
نمودار شماره ۴-۱۶: بررسی میزان ذهنیت ساکنین مجتمع قبل از سکونت با بعد از اقامت
به نظر شما برای برقراری امنیت در این مجتمع باید چه عواملی در نظر گرفته شود؟
بر اساس تحلیل های انجام شده بیشتر ساکنین برای برقراری امنیت در مجتمع به عواملی اشاره کرده اند که در بین اکثر ساکنین مشترک بوده است عواملی که شامل: افزایش نگهبان کارآمد و وضع قوانین مجتمع، نصب درهای ضد سرقت، نصب دوربین مداربسته نسبت به افراد غیر ساکن به داخل مجتمع، نورپردازی مجتمع و مشاعات، فضای سبز و محل نشیمن افراد، مدیریت مناسب و مدبرانه در مجتمع، آموزش ذهنیت آپارتمان نشینی به ساکنین، وجود نیروهای انتظامی در نزدیکی محل سکونت، سیاست گذاری در خصوص خرده فرهنگ ها و ایجاد گزینش موقعی که در مجتمع ساکن می شود.
به نظر شما مشارکت با همسایگان در امور مجتمع تا چه میزان به بهبود آسایش و رفاه در این مجتمع کمک می کند؟
در تحلیل این سوال ۹۲درصد از ساکنین مشارکت با یکدیگر را موجب بهبود آسایش و آرامش حاکم در مجتمع، بهبود وضعیت زندگی برای ساکنین، حل آسان مشکلات داخل مجتمع، همکاری جهت انجام برنامه های آموزشی داخل مجتمع و غیره… می داند و حدود ۸ درصد از ساکنین معتقدند که مشارکت با همسایگان چندان در بهبود کیفیت زندگی در مجتمع موثر نیست
نمودار شماره ۴-۱۷: ارتباط مشارکت بین همسایگان با رفاه و آسایش داخل مجتمع
مجتمع شما فضایی برای تعامل همسایگان دارد؟ در صورت بلی بودن لطفا نام ببرید؟
بر اساس تحلیل انجام شده ۶۲ درصد از ساکنین مجتمع معتقدند که فضای برای تعامل با همسایگان وجود دارد و این فضاهای را بیشتر شامل: مجالس قرآن، سالن اجتماعات، فضای سبز داخل محوطه، لابی، فضاهای اطراف مجتمع، جشنواره های داخل مجتمع مثل جشنواره غذا، اردوهای تفریحی، صندوق های قرض الحسنه داخل مجتمع ها و غیره… و ۳۸ درصد از ساکنین مجتمع معتقدند که فضایی برای تعامل ساکنین وجود ندارد.
نمودار شماره ۴-۱۸: مجتمع دارای فضایی برای تعامل ساکنین
آیا بین همسایگان دعوا و نزاعی وجود داشته است؟ در صورت مثبت بودن علت را بیان نمائید؟
در تحلیل این سوال ۸۲ درصد از ساکنین معتقد بودند که هیچ دعوا و نزاعی در داخل مجتمع بوجود نیامده است، و ۱۸ درصد از ساکنین معتقدند در داخل مجتمع معمولا” دعوا و نزاعی بوجود می آید که بیشتر به این دلایل است: مشکلات مربوط به شارژ ساختمان، مشکل جمع آوری زباله، مشکل استفاده از پارکینگ، ایجاد سروصدا های داخل مجتمع، دعواهای خانوادگی و… می باشد.
نمودار شماره ۴-۱۹: بررسی دعوا و نزاع بین ساکنین مجتمع مسکونی
مزایا و معایب اساسی زندگی در این مجتمع را به ترتیب اولویت ذکر نمائید؟
جدول شماره ۴-۱۵: مزایا و معایب داخل مجتمع مسکونی