۳
اراک
۳۳
یاسوج
۲۳
سبزوار
۲۰
نوشهر
۱۴
ایرانشهر
۹
چابهار
۴
اردبیل
۸
بوشهر
۳۵
زابل
۱۳
ایلام
۱۸
خرمآباد
۲۱
رامسر
۲۹
سیرجان
مجموع گرهها
۳۷
شکل (۴-۲): ۳۷ شهر موجود در مجموعه دادههای IAD
۴-۴٫ نتایج محاسباتی (برای حالت قطعی)
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در این بخش نتایج تخصیص ساده و تخصیص چندگانه در حالت قطعی ارائه میشوند. هزینههای ثابت راهاندازی محور () را بسته به بزرگی و کوچکی جریان و پرجمعیت بودن شهرها بر اساس مجموع جریانهایی که از هر گره سرچشمه میگیرد () محاسبه کرده و در مدل جایگذاری کردیم. در این قسمت هزینهی راهاندازی هر محور را در گرههای مربوطه از فرمول حساب می کنیم.
مثلاً برای هزینههای راهاندازی محور گرهی ۱ داریم: ۷۸۰/۲۱ برای گرهی ۲ : ۱۴۸/۲۳ و برای گرهی ۳ : ۲۴۸/۲۲ . برای ظرفیت هر گره نیز باز از () استفاده کرده و از فرمول ، مثلاً برای ظرفیت گرهی ۱ داریم: ۱۷۸/۲ برای ظرفیت گرهی ۲ : ۳۱۵/۲ و برای ظرفیت گرهی ۳ داریم: ۳۱۵/۲ .
ضریب کاهشی هزینههای جمع آوری و توزیع را نیز بر اساس فرض رایجی که در مرور ادبیات موجود است برابر یک میگیریم (). اما ضریب کاهشی هزینههای انتقال را از هر دوی ضرایب هزینههای جمع آوری و توزیع کمتر فرض کرده و مدل را با مقادیر ۸/۰ و ۶/۰ ، ۴/۰، ۲/۰ پیادهسازی میکنیم.
مدل این قسمت با بهره گرفتن از نرمافزار GAMS ver.24 که در مواجهه با مسائل عدد صحیح مختلط یکی از بهترین ابزارهای تحلیل نتایج است و با بهره گرفتن از رایانهی شخصی به مشخصات ریزپردازندهی مرکزی ۶۷/۲ گیگابایت هرتزی اینتل و حافظهی داخلی ۴ گیگابایت[۲۲] تجزیه و تحلیل شده است. مدلهای مختلف در عرض کمتر از ۱۰ ثانیه به صورت بهینه حل شدند و به همین دلیل نیازی به گزارش زمان حل بهینهی مدل ندیدیم. لیست جریانها و فاصلهی شهرها نیز در پیوستهای انتهایی پایاننامه آمده است.
۴-۴-۱٫ نتایج محاسباتی حالت قطعی تخصیص سادهی ظرفیت محدود مسئلهی مکانیابی محور (CSAHLP)