اطلاعات مربوط به استاد مشاور اول :
نام و نام خانوادگی : ………………..جناب آقای دکتر مسعود مرادی………………. آخرین مدرک تحصیلی: …………دکتری حقوق……….. تخصص اصلی : ………حقوق خصوصی………. رتبه دانشگاهی ( مرتبه علمی ) : ……استاد یار……. تلفن همراه : ….۰۹۱۲۳۱۸۳۴۷.. تلفن منزل یا محل کار : …………………………………….. نام و نام خانوادگی به زبان انگلیسی :
Dr.Masood Moradi
نحوه همکاری با واحد علوم تحقیقات سیستان و بلوچستان :
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد مشاور دوم :
نام و نام خانوادگی : ……………..…………………………………………… آخرین مدرک تحصیلی: ………………………………………………..……….. تخصص اصلی : …………………………………….. رتبه دانشگاهی ( مرتبه علمی ) : ……..……………..……. تلفن همراه : ……….………………….…. تلفن منزل یا محل کار : …………………………………….. نام و نام خانوادگی به زبان انگلیسی ………………………………………………………………………. نحوه همکاری با واحد علوم تحقیقات سیستان و بلوچستان :
تمام وقت نیمه وقت مدعو
۴-اطلاعات مربوط به پایان نامه
الف-عنوان تحقیق
۱-عنوان به زبان فارسی : ………… مطالعه تطبیقی مقررات حاکم بر جرم کیفری و تخلفات اداری در حقوق ایران……………. ۲-عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی ، فرانسه ، عربی ) : تذکر : صرفاً دانشجویان رشته های زبان آلمانی ، فرانسه و عربی مجازند عنوان پایان نامه خود را به زبان مربوطه در این بخش درج نمایند و برای بقیه دانشجویان عنوان بایستی به زبان انگلیسی ذکر شود .
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
Comparative Study of Criminal Crimes and Violations of Administrative Regulations Governing In Iranian Law
ب-تعداد واحد پایان نامه : ۶ واحد
ج-بیان مساله اساسی تحقیق به طور کلی ( شامل تشریح مساله و معرفی آن ، بیان جنبه های مجهول و مبهم ، بیان متغیر های مربوطه و منظور از تحقیق ) :
نگاهی به سابقه ی تاریخی تخلفات اداری و نحوه ی ایجاد مسئولیت در حقوق ایران و همچنین نحوه ی شکل گیری و تکامل قوانین مدون مربوط به تخلفات اداری و موضوع مربوط به مسئولیت های انضباطی و کیفری کارمندان و نحوه ی ایجاد مسئولیت در حقوق اینکه ناشی از تقصیر یا قصور بوده اشاره شده است.
در بحث تخلفات اداری و انواع تخلفاتی که در قوانین کیفری آمده و تنبیهات اداری و تطبیق آنها با مجازات های کیفری وخصوصیات آنها و اصول حاکم بر جرم و مجازات تخلف و تنبیه و همچنین تطبیق آئین دادرسی اداری با آئین دادرسی کیفری مورد بحث قرار گرفته است.
د-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق (شامل اختلاف نظرها و خلاءهای تحقیقاتی موجود، میزان نیاز به موضوع ، فواید احتمالی نظری و عملی آن و همچنین مواد ، روش و یا فرایند تحقیقی احتمالاً جدیدی که در این تحقیق مورد استفاده قرار می گیرد :
ضرورت انجام این تحقیق حمایت از منافع جامعه و منافع سازمان دستگاه اداری است. اهمیت و چگونگی اجرای قوانین کیفری در برخورد با تخلفات اداری می باشد. و این نکته را که امور کیفری جدا از بحث قانون گذاری مسئله ی قابلیت اجرای این قوانین در جامعه میباشد را مورد توجه قرارمی دهد.چون قسمتی از مشکلات موجود کشور ناشی از تخلفات مدیران و کارمندان دولت می باشد با توجه به اصول حقوقی و با روش علمی و به صورت ریشه ای باید با این مشکلات برخورد شود تا شاید جلوی این نا بسامانی ها گرفته شود .
ه-مرور ادبیات و سوابق مربوطه(بیان مختصر پیشینه تحقیقات انجام شده در داخل و خارج کشور پیرامون موضوع تحقیق و نتایج آنها و مرور ادبیات و چارچوب نظری تحقیق):
در خصوص پیشینه تحقیقات انجام شده موضوع حاضر تا کنون به صورت مستقل در هیچ تحقیق یا کتابی آورده نشده در خصوص این موضوع پژوهش هایی که ارائه شده به طور مثال می توان به جرائم مالی کارمندان دولت ( اختلاس وارتشاء) و نقش نظارت در پیشگیری از جرائم وتخلفات اداری که توسط دانشجویان ارشد دانشگاه تهران نگارش شده است،درمورد سوابق تحقیق بجز قسمت های کوتاه در کتب حقوق اداری آقایان دکترمنوچهر موتمنی وعبدالحمید ابولحمد در باب امور کیفری مربوط به کارمندان دولت تنها کتاب موجود که آن هم مربوط به قوانین قبل از انقلاب می باشد کتاب مقررات کیفری در امور دولتی نوشته دکتر راستین می باشد که صرفاً به بحث پیرامون جرائم خاص کارمندان پرداخته ولی به عنوان بحث تطبیقی در خصوص تخلفات و مجازات های اداری به صورت مستقل بحثی نشده است اما در نگارش این تحقیق سعی می شود با تفسیر و استنباط از قوانین و تطبیق آنها با یکدیگر و موارد علمی به موضوع بپردازیم.
و-جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق:
نظر به اینکه قوانین مربوط به تخلفات اداری با دید حقوقی تنظیم نشده است لازم است قوانین و مقررات مربوط به امور اداری با علم بیشتر به اصول حقوقی و روش علمی نگاشته شود امید است مطالعه تطبیقی این رساله تا حد امکان راه حل جدیدی در حل مشکلات و ناهماهنگی های موجود در قوانین ارائه نماید .
ز-اهداف مشخص تحقیق(شامل اهداف آرمانی، کلی ، اهداف ویژه و کاربردی):
هدف کلی تحقیق به حداقل رساندن پیامدهای تخلفات اداری و بروز جرائم می باشد. اصلاح قوانین و مقررات کیفری و جزائی در برخورد با عوامل تخلفات اداری میتواند موثرباشد و تصویب قانون کارآمد در مقابله با این جرائم راه گشاست. هدف از تحقیق مقابله و برخورد جدی با مصادیق این نوع جرائم و مبارزه با مفاسد اداری و ایجاد اصلاحات نهادی در مدیریت می باشد.
ح-در صورت داشتن هدف کاربردی ، نام بهره وران (سازمان ها، صنایع و یا گروه ذینفعان) ذکر شود ( به عبارت دیگر محل اجرای مطالعه موردی ):
هدف کاربردی این رساله برای قوه قضائیه به منظور صدور آراء و تهیه لوایح و برای قوه مقننه جهت تصویب و اصلاح قوانین و برای قوه مجریه جهت نظارت و اجرا و مراکز علمی و تحقیقاتی برای استفاده در مطالعات و تحقیقات می باشد.
ط-سوالات تحقیق:
سوال اصلی
۱- وجوه اشتراک و افتراق ماهیت و ارکان جرائم کیفری و تخلفات اداری چیست ؟
سوال فرعی
۲- موارد افتراق و اشتراک رسیدگی به جرائم کیفری و تخلفات اداری به چه صورت می باشد ؟
ی-فرضیه های تحقیق :
۱-وجوه اشتراک و افتراق ماهیت و ارکان جرائم کیفری و تخلفات اداری در اشتراک بعضی جرائم می باشد و افتراق آنها در ماهیت مجازات تعیین شده است.
۲-وجوه افتراق جرائم کیفری و تخلفات اداری در آئین دادرسی و نحوه رسیدگی می باشد و وجه اشتراک این دو این است که هر دو دارای آئین دادرسی می باشند .
ک-تعریف واژه ها و اصطلاح های فنی و تخصصی ( به صورت مفهومی و عملیاتی ) :
برسی تطبیقی ، مقررات ، جرم ، جرم کیفری ، تخلف اداری ، آیین دادرسی کیفری
جرم: در لغت به معنای گناه آمده است ،هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد
جرم کیفری : به معنای عام : هر فعلی که به موجب قوانین کیفری انجام دادن یا ترک آن با مجازات مقرر توام باشد . جرم کیفری بنا به اصل قانونی بودن جرائم فعل خاص است که در قانون تصریح شده است و از حیث عنصر مادی جرم کیفری ممکن است مستقل از زیان و خسارت های مادی تحقق یابد
تخلف اداری : به طور کلی هر نوع انحراف از شیوه های صحیح قانونی، انجام وظایف و استفاده نا مشروع از موقعیت شغلی را تخلف اداری می گویند.
آئین دادرسی کیفری : مجموعه مقرراتی است که برای کشف و تحقیق جرائم و تعقیب مجرمان و نحوه رسیدگی و صدور رای و تجدید نظر و اجرای احکام و تعیین وظایف و اختیارات مقامات قضایی وضع شده است .
۵-روش شناسی تحقیق
الف-شرح کامل روش تحقیق بر حسب هدف ، نوع داده ها و نحوه اجرا (شامل مواد ، تجهیزات و استاندارد های مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفکیک):
تذکر:در خصوص تفکیک مراحل اجرایی تحقیق و توضیح آن ، از به کار بردن عناوین کلی نظیر ، ((گردآوری اطلاعات اولیه))،((تهیه نمونه های آزمون))، (( انجام آزمایش ها)) و غیره خوداری شده و لازم است در هر مورد توضیحات کامل در رابطه با منابع و مراکز تهیه داده ها و ملزومات ، نوع فعالیت ، مواد ، روش ها ، استانداردها ، تجهیزات و مشخصات هر یک ارائه گردد
نگارش این رساله بر اساس مطالعات کتابخانه ای، تجزیه تحلیل مقالات وکتاب های حقوقی، آراء مراجع قضایی و آراء هیئت ها و مصاحبه با افراد متخصص، مراجعه به سایت های اینترنتی و پژوهشی صورت گرفته است.
ب-متغیر های مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیر ها :
ج-شرح کامل روش (میدانی ، کتابخانه ای) و ابزار(مشاهده و آزمون ، پرسش نامه ، مصاحبه ، فیش برداری و غیره ) گردآوری داده ها :
۱-با مراجعه به کتابخانه ها از طریق فیش برداری و تنظیم فیش های هر موضوع تحلیل و مصاحبه نگاشتن و پژوهش
۲-مراجعه به تجهیزات الکترونیکی سایت های پژوهشی و اینترنتی
۳-رجوع به مراجع قضایی و اداری ومطالعه و جمع آوری آراء صادره مربوطه
د-جامعه آماری ، روش نمونه گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان) :
ه-روش ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده ها
۶-استفاده از امکانات آزمایشگاهی واحد :
آیا برای انجام تحقیقات نیاز به استفاده از امکانات آزمایشگاهی واحد علوم و تحقیقات سیستان و بلوچستان دارید
بلی خیر
در صورت نیاز به امکانات آزمایشگاهی لازم است نوع آزمایشگاه ، مواد و وسایل مورد نیاز در این قسمت مشخص گردد.