۴ـ۵ ـ۱۷: متغیر کمدها:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر کمدها در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر کمدها است. میزان خطا (RMSE) 065/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز ۶۸/۲ است، (۸۲/۴۲ تقسیم بر ۱۶) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
نمودار۴-۵-۱۷:
۴ـ۵ ـ ۱۸: متغیر محل پذیرش و کریدور:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر محل پذیرش و کریدور در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر محل پذیرش و کریدور است. میزان خطا (RMSE) 059/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز ۲۶/۲ است، (۲۴/۶۳ تقسیم بر۲۸) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۱۸:
۴ـ۵ ـ۱۹: متغیر مسیرهای منتهی به اماکن ورزشی:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر مسیرهای منتهی به اماکن ورزشی در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر مسیرهای منتهی به اماکن ورزشی است. میزان خطا (RMSE) 063/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز ۸۶/۱ است، (۰۷/۵۴تقسیم بر۲۹) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۱۹:
۴ـ۵ ـ۲۰: متغیر پارکینگ:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر پارکینگ در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر پارکینگ است. میزان خطا (RMSE) 026/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز ۶/۱ است، (۴۰/۲۲تقسیم بر۱۴) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۲۰:
۴ـ۵ ـ۲۱: متغیر جایگاه تماشاگران:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر جایگاه تماشاگران در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر جایگاه تماشاگران است. میزان خطا (RMSE) 021/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز ۷/۱ است، (۴۲/۸۲تقسیم بر۴۸) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۲۱:
۴ـ۵ ـ۲۲: متغیر پله و رمپ:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر پله و رمپ در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر پله و رمپ است. میزان خطا (RMSE) 060/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز۵/۱ است، (۵۰/۷۸تقسیم بر۵۱) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۲۲:
۴ـ۵ ـ۲۳: متغیر رختکن:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر رختکن در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر رختکن است. میزان خطا (RMSE) 019/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز۲/۲ است، (۶۳/۹۷تقسیم بر۴۴) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۲۳:
۴ـ۵ ـ۲۴: متغیر سرویس بهداشتی:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر سرویس بهداشتی در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر سرویس بهداشتی است. میزان خطا (RMSE) 06/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز۲/۲ است، (۱۳/۸۲تقسیم بر۳۸) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۲۴:
۴ـ۵ ـ۲۵: متغیر امکانات ارتباطی:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر امکانات ارتباطی در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر امکانات ارتباطی است. میزان خطا (RMSE) 064/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز ۰۲/۰ است، (۸۵/۰تقسیم بر۳۸) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۲۵:
۴ـ۵ ـ۲۶: متغیر تجهیزات اطفای حریق:
کلیه اعداد معنیداری برای متغیر تجهیزات اطفای حریق در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می شود، اعداد معنیداری مربوط به کلیه گویه ها بیشتر از ۹۶/۱ است و این امر نشان دهنده معنیدار بودن روابط بین هر گویه با متغیر تجهیزات اطفای حریق است. میزان خطا (RMSE) 020/0 است و مقدار کای دو بر درجه آزادی نیز ۳/۱ است، (۴۸/۶ تقسیم بر۵) که کمتر از مقدار مجاز ۳ است.
نمودار۴-۵-۲۶:
۴ـ۶: آزمون سوال های تحقیق
با توجه به نوع متغیرها و سوالات مورد استفاده شده در این تحقیق، آزمون مناسب برای بررسی سوالات این تحقیق، آزمون تی استیودنت یا همان آزمون میانگین یک جامعه(one-sample t test) است. اما با توجه به اینکه برخی از متغیرهای این تحقیق نرمال نیستند، لذا برای این متغیرها باید از آزمونهای ناپارامتریک استفاده نمود؛ که در این تحقیق به منظور بررسی سوالهای مربوط به متغیرهای غیر نرمال از آزمون دو جمله ای(Binominal Test) استفاده شده است.
سوال ۱:
ـ آیا مسیرهای منتهی به اماکن ورزشی شهر تبریز برای استفاده جانبازان و معلولین وضعیت مناسبی دارند؟
برای بررسی این سوال از آزمون دو جملهای استفاده شده است. فرضهای این آزمون به شرح زیر است:
: Р ≤ ۰٫۵
: P > 0.5
نتایج حاصل از آزمون دو جملهای به شرح جدول ۴-۴۸ میباشد. با توجه به اینکه مقدار عدد معنیداری کمتر از ۰۵/۰ است، لذا فرض صفر رد می شود. و نیز با توجه به اینکه تعداد مشاهدات بزرگتر از ۵/۰ بسیار بیشتر از مشاهدات کوچکتر از ۵/۰ است، لذا سوال اول تایید نمی شود. یعنی وضعیت مسیرهای منتهی به اماکن ورزشی برای استفاده جانبازان و معلولین مناسب میباشد.
جدول ۴-۴۸ نتایج آزمون دو جمله ای | ||||||
عدد معنیداری |