ریسک منحصر به فرد ()
۵٫۵۱-
۰٫۳۴-
۰٫۷۳
ضریب تعیین () معمولی
۰٫۰۳۶
آمارهQuasi-LR
**۷٫۹۲
۰٫۰۴۷
این جدول نتایج حاصل از برازش مدلهای رگرسیون مرحله دوم را گزارش کرده است. در نمایه (الف) رگرسیون مرحله دوم با بهره گرفتن از مدل خطی زیر اجراء شده است:
جائیکه ضریب عرض از مبدا، ضریب بتای هر شرکت، ریسک خاص یا منحصر به فرد هر شرکت و پسماند است. در نمایه (ب)، رگرسیون مرحله دوم با بهره گرفتن از مدل رگرسیون چارکی (در چارک های ۰٫۲۵، ۰٫۵۰، و ۰٫۷۵) گزارش شده است:
جائیکه نشاندهنده چارک اٌم میانگین بازده مازاد شرکت iاٌم یعنی است که فرض میشود در چارک اٌم به بتای شرکت iاٌم ()، بتای مجذور شرکت iاٌم () و ریسک منحصر به فرد [] شرکت iاٌم وابسته باشد. سطوح *، **و *** به ترتیب نشاندهنده معناداری در سطح ۱%، ۵% و ۱۰% است.
جدول (۴-۷) خلاصهای از آمارههای مربوط به بازده مازاد شاخصهای بورس اوراق بهادار تهران را نشان میدهد. در طول دوره تحقیق، کلیه شاخصها میانگین بازده مازاد مثبت داشتهاند. شاخص بازار دوم بالاترین بازدهی را داشته که با بالاترین انحراف معیار همراه بوده است. کمترین بازدهی را شاخص مالی داشته است، در حالیکه انحراف معیار بازدهی این شاخص بزرگتر از شاخصهای دیگر (به استثنای شاخص بازار دوم) است. بازده مازاد کلیه شاخصها به غیر از شاخص بازار دوم، از نرمالیتی بالایی برخوردار است. علاوه بر گزارش میانگین بازدهی مازاد شاخصها، بازدهی (و نه بازدهی مازاد) شاخصها در برخی صدکها نیز گزارش شده است که در ادامه تحقیق مورد استفاده قرار خواهد گرفت. همچنین، ستون آخر جدول معناداری خودهمبستگی مرتبه دهم شاخصها را آزمون کرده است که به غیر از شاخص بازار دوم، همه شاخصها در سطح ۱%، خود همبستگی دارند. البته خود همبستگی در مرتبههای دیگر نیز برای همه شاخصها به غیر از شاخص بازار دوم معنادار است که در اینجا گزارش نشده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
جدول (۴-۷): آمارههای توصیفی مربوط به بازده مازاد شاخصهای بورس اوراق بهادار تهران
آماره
شاخص
میانگین بازده مازاد
انحراف معیار
صدک۱۰ بازدهی
صدک۲۵ بازدهی
صدک۵۰ بازدهی
صدک۷۵ بازدهی
صدک۹۰ بازدهی
آماره جارک/برا
Q(10)