نمودار ۴-۳- نمودار هیستوگرام متغیر دانش
۴-۲-۴- توصیف متغیر تجربه
داده های بدست آمده از پرسشنامه نشان می دهد که کمترین مقدار متغیرتجربه ۳ و بالاترین مقدار آن ۱۵،.میانگین ۲۷/۹ و انحراف معیار ۶۹/۲ و واریانس آن ۲۸/۷ است.
جدول ۴ ـ ۴- جدول توصیفی متغیر تجربه
نمودار ۴-۴- نمودار هیستوگرام متغیر تجربه
۴-۲-۵- توصیف متغیر ویژگی های شخصیتی
داده های بدست آمده از پرسشنامه نشان می دهد که کمترین مقدار متغیر ویژگی های شخصیتی ۶ و بالاترین مقدار آن ۳۰،.میانگین ۲۴/۲۰ و انحراف معیار ۰۹/۵ و واریانس آن ۹۱/۲۵ است.
جدول ۴ ـ ۵- جدول توصیفی متغیر ویژگی های شخصیتی
نمودار ۴-۵- نمودار هیستوگرام متغیر ویژگی های شخصیتی
۴-۲-۶- توصیف متغیر خانواده
داده های بدست آمده از پرسشنامه نشان می دهد که کمترین مقدار متغیر خانواده ۳ و بالاترین مقدار آن ۱۵،.میانگین ۳۵/۹ و انحراف معیار ۷۶/۲ و واریانس آن ۶۴/۷ است.
جدول ۴ ـ ۶- جدول توصیفی متغیر خانواده
نمودار ۴-۶- نمودار هیستوگرام متغیر خانواده
۴-۲-۷- توصیف متغیر نگرش
داده های بدست آمده از پرسشنامه نشان می دهد که کمترین مقدار متغیر نگرش ۴ و بالاترین مقدار آن ۲۰،.میانگین ۶۶/۱۳ و انحراف معیار ۲۰/۳ و واریانس آن ۲۸/۱۰ است.
جدول ۴ ـ ۷- جدول توصیفی متغیر نگرش
نمودار ۴-۷- نمودار هیستوگرام متغیر نگرش
۴-۲-۸- توصیف متغیر هنجارهای اجتماعی
داده های بدست آمده از پرسشنامه نشان می دهد که کمترین مقدار متغیر هنجارهای اجتماعی ۳ و بالاترین مقدار آن ۱۵،.میانگین ۳۶/۹ و انحراف معیار ۷۶/۲ و واریانس آن ۶۵/۷ است.
جدول ۴ ـ ۸- جدول توصیفی متغیر هنجارهای اجتماعی
نمودار ۴-۸- نمودار هیستوگرام متغیر هنجارهای اجتماعی
۴-۲-۹- توصیف متغیر کنترل رفتاری ادراک شده
داده های بدست آمده از پرسشنامه نشان می دهد که کمترین مقدار متغیر کنترل رفتاری ادراک شده ۳ و بالاترین مقدار آن ۱۵،.میانگین ۴۲/۹ و انحراف معیار ۷۱/۲ و واریانس آن ۳۵/۷ است.
جدول ۴ ـ ۹- جدول توصیفی متغیر کنترل رفتاری ادراک شده
نمودار ۴-۹- نمودار هیستوگرام متغیر کنترل رفتاری ادراک شده
۴-۲-۱۰- توصیف متغیر قصد کارآفرینانه
داده های بدست آمده از پرسشنامه نشان می دهد که کمترین مقدار متغیر قصد کارآفرینانه ۴ و بالاترین مقدار آن ۲۰،.میانگین ۶۸/۱۳ و انحراف معیار ۲۷/۳ و واریانس آن ۷۰/۱۰ است.
جدول ۴ ـ ۱۰- جدول توصیفی متغیر قصد کارآفرینانه
نمودار ۴-۱۰- نمودار هیستوگرام متغیر قصد کارآفرینانه
۴-۳- آزمون نرمال بودن توزیع داده ها
قبل از استفاده از مدل یابی معادلات ساختاری دو فرض اصلی را باید بررسی کرد:
اندازه نمونه به میزان کافی باشد.
توزیع داده ها نرمال باشد( حمدی و دیگران، ۱۳۸۷، ۶۴).
با توجه به بزرگ بودن حجم نمونه، شرط اول رعایت شده است. در مرحله دوم باید از نرمال بودن توزیع داده ها اطمینان حاصل شود. برای آزمون نرمال بودن توزیع داده ها در این تحقیق از آزمون ناپارامتریک کولموگروف- اسمیرنوف استفاده شده است که نتایج آن در جدول ۴-۱۱ قابل مشاهده است. با توجه به جدول مشاهده می شود که داده های مربوط به تمامی متغیرهای تحقیق دارای توزیع نرمال می باشند. در نتیجه می توان از آزمون های پارامتریک برای بررسی روابط میان متغیرها استفاده کرد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
جدول ۴-۱۱- نتایج حاصل از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف
۴-۴- ماتریس همبستگی بین متغیرها
یکی از روش های بررسی روابط علّی بین متغیرها مدل معادلات ساختاری می باشد. از این روش تحت عنوان مدل علّی یاد شده است. هنگامی که داده های به دست آمده از نمونه به صورت ماتریس همبستگی یا کوواریانس درآید و توسط مجموعه ای از معادلات رگرسیون تعریف شود، مدل را می توان با بهره گرفتن از نرم افزار لیزرل تحلیل نمود و برازش آن را برای جامعه ای که نمونه از آن استخراج شده آزمود ( آذر،۱۳۸۱ ، ۶۰-۶۱) . در واقع اساس تحلیل در برنامه لیزرل بر مبنای ماتریس کواریانس یا همبستگی بین متغیرها می باشد (وظیفه دوست و فرخیان،۱۳۸۸ ، ۱۴۸) . لذا در تحقیق حاضر همبستگی میان متغیرهای تحقیق محاسبه گردید که نتایج آن در جدول ۴-۱۲ ارائه شده است. نتایج نشان می دهند که بین همه متغیرهای موجود در مدل تحقیق در سطح خطای ۵ درصد همبستگی وجود دارد. بنابراین هرگونه تغییر در یکی از متغیرها با تغییری هم جهت در سایر متغیرها همراه خواهد بود. با توجه به وجود همبستگی بین متغیرهای مدل، در ادامه برای تعیین نوع و میزان اثر هر یک از متغیرها بر یکدیگر از روش مدل سازی معادلات ساختاری استفاده میشود.
جدول ۴-۱۲- ماتریس همبستگی متغیرهای تحقیق
متغیرها | دانش | تجربه | خانواده |